WELCOME ON OUR WEBSITE!

Let me introduce myself,I am Anita Fekete.I am the owner of the Sunlight Angels samoyed kennel in Hungary,I am a member of the FCI,my FCI number is: FCI628/2011;and I am also a member of the Association Of The Samoyed Breeders and Owners in Hungary. I live in Domony with my family (my husband and my daughter) and my dogs,this is about 20km from Hungary's capital city,Budapest next to the M3 highway.

I have samoyed dogs since 2008, and I am an official kennel since 2011. 

When I bought my first samoyed it was only bought to be a hobby dog,but I fell so in love with this breed that from that time on, the number of samoyeds in my family rose to 9, plus one that passed away, may her soul rest in peace. 

I had my first dog (Daisy) from a Hungarian kennel, which doesn't exist anymore, then i got 2 females (Ruby & Suzy) from the White Siberian kennel and then a male dog (Tommy) from Croatia from the Nox-Poli kennel. Then in 2014 I was blessed with my very first litter, the "A/Magic" litter, in which 5 male and 4 female dogs were born, and from which I left a male (Algo) and a female (Amethyst) in my kennel.Just abut a year later I had brought a male (Lotus) from Latvia, from the Smiling Miracle kennel and a female (Princess) from the Sanna Gourska kennel, from France. The same year (2015) I had 2 litters were born in my home, the "B/Dreamy" litter with 3 male and 5 female babies and the "C/Sweety" litter with 3 male and 4 female babies, and from the "C" litter I kept a girl (Cristal/ nickname:Hina). Then, in 2016, I got another male (Brave Buddy/ nickname: Sky) from the Nox-Poli kennel from Croatia. Since then the Sunlight Angels litters "D", "E", "F" and "G" were born, each with amazing and beautiful puppies whom we am really proud of! We decided to leave 2 girls here with us from these litters, one from litter "D", her name is Sunlight Angels Shining Star Diamond (Daya)  and one from our "F" litter, Forever in the Fantasy of Sunlight Angels (Bunny).

They make up my dog-family right now, but I can't wait to see what our future holds for us.

 

ÜDVÖZÖLJÜK A WEBOLDALUNKON!

Hadd mutatkozzam be,Fekete Anita vagyok, a magyarországi Sunlight Angels kennel tulajdonosa. Az FCI hivatalos tagja, az FCI számom: FCI 628/2011. Valamint a Magyarországi Samoyed Tenyésztők és Tartók Egyesületének is tagja vagyok. Domonyban élek a családommal (a férjemmel és a lányommal) és a kutyusaimmal, amely körübelül 20 km-re található Budapesttől, az M3-mas autópálya mellett.

2008 óta tartok samoyed kutyákat, de hivatalos kennel tulajdonosa csak 2011-ben lettem.

Amikor az első samoyed-em megvettem még csak egy hobbikutyust szerettünk volna, ám hamar beleszerettünk ebbe a nagyszerű fajtába és azóta 9-re bővült a családomban élő samoyed-ek száma, valamint egy kutyus már sajnos eltávozott közülünk.

Az első kutyus (Daisy) egy magyarországi kennelből származott, amely mostanra feloszlott. Ezután két lánnyal gazdagodtam,a magyarországi White Siberian kennelből (Ruby és Suzy), majd egy kant (Tommy) hoztam be a horvátországi Nox-Poli kennelből. 2014-ben volt szerencsém az első "A/Magic" almomhoz, amelyben 5 gyönyörűséges fiú és 4 lány kutyus cseperedett fel. Ebből az alomból hagytam eg fiút (Algo) és egy lányt (Amethyst) a kennelemben. Egy évre rá hoztam be egy kant (Lotus) a lettországi Smiling Miracle kennelből, valamint egy szukát (Princess) a franciaországi Sanna Gourska kennelből. Ugyan ebben az évben (2015) két alom született a kennelemben, a "B/Dreamy" alom 3 fiúval és 5 kislánnyal, valamint a "C/Sweety" alom 3 fiúval és 5 lánykával. A "C" almomból egy lányt (Cristal, hívónevén Hina) megtartottam a kennelemben. Majd 2016-ban ismét érkezett hozzánk egy kan (Brave Buddy, hívónevén Sky) a horvátországi Nox-Poli kenneből. Azóta megszületett a Sunlight Angels "D", "E", "F" és "G" alom is, a "D" alombol itt hagytuk Sunlight Angels Shining Star Diamond-ot (Daya), és az "F" alomból Forever in the Fantasy of Sunlight Angels-t (Bunny). 

Ők alkotják az én kutya-családom jelenleg, de meglátjuk hogy mit tartogat még a jövő számunkra.

 
 
2008 óta tartok samoyed kutyákat, de hivatalos kennel tulajdonosa csak 2011-ben lettem.
Amikor az első samoyed-em megvettem még csak egy hobbikutyust szerettünk volna, ám hamar beeszerettünk ebbe a nagyszerű fajtába és azóta 9-re bővült a családomban élő samoyed-ek száma, valamint egy kutyus már sajnos eltávozott közülünk.
Az első kutyus (Daisy) egy magyarországi kennelből származott, amely mostanra feloszlott. Ezután két lányt vettem a magyarországi White Siberian kennelből (Ruby és Suzy), majd egy kant (Tommy) a horvátországi Nox-Poli kennelből. 2014-ben vt szerencsém az első "A/Magic" almomhoz, amelyben 5 gyönyörűséges fiú és 4 lány kutyus cseperedett fel. Ebből az alombó hagytam eg fiút (Algo) és egy lányt (Amethyst) a kennelemben. Egy évre rá hoztam be egy kant (Lotus) a lettországi Smiling Miracle kennelből, valamint egy szukát (Princess) a franciaországi Sanna Gourska kennelből. Ugyan ebben az évben (2015) két alm született a kennelemben, a "B/Dreamy" alom 3 fiúval és 5 kislánnyal, valamint a "C/Sweety" alom 3 fiúval és 5 lánykával. A "C" almomból egy lányt (Cristal, hívónevén Hina) megtartottam a kennelemben. Majd 2016-ban ismét vettem egy kant (Brave Buddy, hívónevén Sky) a horvátországi Nox-Poli kenneből